Business-coaching

ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT, GROEIT.

Je werkt als ZZP-er en bouwt aan je bedrijf. Op een bepaald moment in je carrière wil je meer, minder of iets anders en .. is er een vraag. Iets wat te maken heeft met ondernemen of met jou als ondernemer. Ik help je bij het concretiseren van je vraagstelling en werk samen met jou aan een duurzaam resultaat, zodat jij verder kunt bouwen aan je bedrijf.


Wil je begeleiding bij het leggen van een stevige basis, werken aan je waarom voor een heldere focus op het doel van je bedrijf en de echt toegevoegde (!) waarde die je realiseert voor je klanten?


Wil je hulp met een vraagstuk die te maken heeft met het leren van ondernemende vaardigheden?

- Vanuit je propositie een pitch maken?

- Leren presenteren?

- Ontwikkelen van een training of workshop?


Heb je behoefte aan sparren om nieuwe inzichten te krijgen en je perspectief op uitdagingen te verbreden, het vinden van nieuwe zakelijke kansen, het overwinnen van obstakels of simpelweg het bespreken van ideeën?


Ik doe de dingen graag een beetje anders, laagdrempelig en geen 'standaard' coaching dus. Ik werk interactief, gebruik vintage koffers met materialen passend bij mijn eigen concept en speel in op wat jij nodig hebt.


Elke ondernemer is anders en vraagt om maatwerk. Daarom de strippenkaart die je kunt gebruiken om mijn hulp in te roepen op een moment wanneer jij dit nodig vindt. Een Strippenkaart 'Businesscoaching' bestaat uit 5 gesprekken. (€550,- ex btw.)


Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking.