Pitch Perfect!

'Een goede pitch als waardevol marketingtool'


Als startende ondernemer kan je niet vroeg genoeg beginnen met het nadenken over je ideale pitch. Let er maar eens op hoe vaak er vanuit je omgeving gevraagd wordt wie je bent en wat je doet. Pitchen kun je overal, maar doe je vooral op netwerkgelegenheden. Wil je een potentiele investeerder, klant of nieuw contact interesseren voor je product, dienst of idee? Dan heb je een goede, korte presentatie nodig!

  

Een elevator pitch is kort en krachtig

In een persoonlijke pitch vertel je wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet met bezieling. Tijdens deze workshop leer ik je wat de kracht is van een elevator pitch en help ik je op weg bij het formuleren van jouw unieke boodschap om werkelijk iemands aandacht te vangen en vast te houden.


Een interactieve fysieke workshop op een inspirerende locatie met positieve energie en nieuwe inzichten als resultaat. Je hoofd staat aan, je komt in beweging en weet wat je te doen staat om je bedrijf een boost te geven!

 

De workshop Pitch Perfect vindt plaats op de Indoor Camping in Arnhem, locatie Meginhardweg 1A.

 

Mail naar info@rossraadendaad.nl voor informatie over onder andere de kosten, de mogelijkheden en het maken van een afspraak.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn