Blik op de weg: kijken, zien en durven!


Een workshop voor ondernemers die het verschil willen maken.

Wat is jouw onderscheidende vermogen? Vind het, benoem het en gebruik het!

 

Een goede start als ondernemer begint bij kijken, zien (begrijpen) en durven doen. Als je weet wie je bent dan weet je wat je moet doen om het verschil te maken. Hoe zie jij jezelf, hoe wil je gezien worden en wat ziet je klant? Kijk met verschillende invalshoeken naar jezelf als ondernemer en naar je product en zie wat je (anders) kunt doen om het verschil te maken!


Tijdens deze workshop bundelen Ellen te Poel (Expone), marketingcommunicatie adviseur en ik onze krachten om je sterk van start te laten gaan als ondernemer. We bieden je handvatten voor zowel de binnen- als de buitenkant van je bedrijf. Concreet en direct toepasbaar in de praktijk! Dat doen we graag een beetje anders, ga met ons op reis en werp een blik op jouw weg! Schuif gezellig aan op onze ‘indoor camping’ en ga vervolgens met ons op weg om te ontdekken hoe jij het verschil kunt gaan maken! 

 

Een actieve fysieke workshop op een inspirerende locatie met positieve energie en nieuwe inzichten als resultaat. Je hoofd staat aan, je komt in beweging en weet wat je te doen staat om jouw bedrijf een boost te geven!

 

De workshop Blik op de weg vindt plaats in Arnhem, locatie Meginhardweg 1A.

Mail naar info@rossraadendaad.nl voor informatie over onder andere de kosten, de mogelijkheden en het maken van een afspraak.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn