Suzanne Ross

 

Bewust kiezen

 

Ik ben Suzanne, combineer mijn werk als coach en trainer met het opknappen van vintage campers en caravans.

Op een heerlijke plek in Meinerswijk in Arnhem komen mijn 2 werelden samen op de Indoor Camping. Hier ervaar je de sfeer van de 70's en beleef je mijn passie voor vintage.

Ik coach en ik klus, doe het allebei even graag en heel eerlijk.. heb ze beide nodig om te kunnen zijn wie ik ben. Ik ben helemaal in mijn element als ik in mijn overall bezig ben met diverse projecten. Werken aan de carrosserie van een camper, schilderen, meubels stofferen of achter mijn naaimachine.. i love it.

Wat ik belangrijk vind is om de tijd te nemen om te onderzoeken wat nodig is. Alles wat ik doe krijgt aandacht en ga op zoek naar de basis, want die moet goed zijn. Soms zijn dingen niet de moeite waard, maar meestal doet een frisse stof, een nieuwe kleur of een andere (in)richting soms wonderen!

Terug naar de basis, dat is de parallel met mijn coaching.
Het is geen verrassing dat mijn oldtimer camper vaak ter sprake komt als metafoor. Bewust kiezen vraagt om terugschakelen naar een trager tempo en af en toe een blik in de spiegel. Maak eens een tussenstop, lekker op je eigen wijze en kijk eens wat je tegenkomt.

Zo is mijn coachtraject 'Blik op je Weg' ontstaan en werk ik samen met de ander aan blijvend resultaat. Op weg naar de essentie door (her)gebruik en creëren vanuit authenticiteit en met impact.

 

Hoe haal jij alles eruit wat erin zit?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn