Suzanne Ross

 

Hergebruik en creëren is waar ik voor sta en voor ga.

 

Ik ben Suzanne, combineer mijn werk als coach en trainer met het opknappen van vintage campers en caravans.

Op een heerlijke plek in Meinerswijk in Arnhem komen mijn 2 werelden samen op de Indoor Camping. Daar ga ik op zoek naar de basis, want die moet goed en stevig zijn. In mijn overall of in mijn retro jumpsuit neem ik de tijd en besteed ik aandacht aan zaken die goed en (her)bruikbaar zijn. Maar soms heb ik wat aan te passen of zijn er dingen aan vervanging toe. Een nieuwe kleur of een andere (in)richting doen soms wonderen!

Mijn passie voor vintage beleef je op mijn Indoor Camping waar de sfeer van de 70's je tegemoet komt en waar mijn Peugeot J7 staat. Met veel liefde en aandacht heb ik deze camper opgeknapt en gekozen voor de juiste materialen, retro kleuren en bloemenprints. Een camper uit de 70's, een mooie parallel met mijn coaching, puur, what you see is what you get.

Het is geen verrassing dat mijn oldtimer camper vaak ter sprake komt tijdens mijn werk als coach en trainer. Kiezen voor een trager tempo, een lagere versnelling en een andere weg in slaan dan d(carrière)snelweg maakt verschil. 

Een blik op je weg | de juiste tussenstops | op weg naar de essentie | genieten van wat komt.


  

Hoe haal jij alles eruit wat erin zit?

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn