Campercoaching

 

'Onderweg'

  

Een aantal jaren geleden ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben op pad gegaan en eigenlijk nog steeds onderweg. Van actief begeleiden van patiënten naar klussen en coaching, geen klachten behandelen maar de cliënt helpen zijn/haar eigen weg te vinden. De reis bevalt me enorm, al diverse tussenstops gemaakt die me veel hebben gebracht en mijn eindbestemming .. die is nog onbekend.

 

Een 'doe-het-zelf-er' ben ik altijd geweest, in allerlei opzichten. Een stap in mijn kluscarrière was de aanschaf van een Peugeot J7. Een camper uit de 70’s, een mooie parallel met mijn coaching, puur, what you see is what you get.

 

Vernieuwen? De basis is belangrijk, die moet goed zijn. Vaak zijn veel zaken nog goed en (her)bruikbaar. Een nieuwe indeling en kleuren doen soms wonderen, maar soms zijn er ook dingen aan vervanging toe en moet je aanpassen.

 

De weg er naar toe en de beleving zijn net zo belangrijk als de bestemming. Kies af en toe een andere versnelling en neem ook eens een andere weg dan de (carrière)snelweg. Het tempo van de J7 is ‘doucement’, bijna therapeutisch te noemen, een andere flow. Vertragen, beleven en genieten van alles wat er komt.

 

Vragen over loopbaan, carrière, professionele en persoonlijke ontwikkeling? Stap in en we gaan samen onderweg om deze verder te onderzoeken.

 

Begint het al te kriebelen met de J7 op pad te gaan? Dat kan, neem contact met me op.

 'Vertragen, beleven en genieten van alles wat er komt, doe jij dat ook?' 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn