Pitch Perfect!

'Een goede pitch als waardevol marketingtool'


Als (startende) ondernemer kan je niet vroeg genoeg beginnen met het nadenken over je ideale pitch. Let er maar eens op hoe vaak er vanuit je omgeving gevraagd wordt wie je bent en wat je doet. Pitchen kun je overal, maar doe je vooral op netwerkgelegenheden. Wil je een potentiële investeerder, klant of nieuw contact interesseren voor je product, dienst of idee? Dan heb je een goede, korte presentatie nodig!

Een elevator pitch is kort en krachtig

In een persoonlijke pitch vertel je wie je bent, wat je doet en waarom je dat doet met bezieling. Tijdens deze workshop leer ik je wat de kracht is van een elevator pitch en help ik je op weg bij het formuleren van jouw unieke boodschap om werkelijk iemands aandacht te vangen en vast te houden.

Tijdens deze interactieve workshop ontmoet je andere ondernemers. Je kunt met elkaar sparren, ervaringen delen of gewoon een kop koffie/thee drinken.

1 ding is zeker! Op deze unieke locatie raak je geïnspireerd, ga je aan het werk en loop je de deur uit met positieve energie en nieuwe inzichten als resultaat. Je weet wat je te doen staat om je bedrijf een boost te geven!


 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn