Motiverende Gespreksvoering

 

Een inspiratieworkshop voor iedereen die de juiste vragen wil leren stellen.

 Bewustwording van communicatie | Kennismaking met Motiverende Gespreksvoering

  

Wat is Motiverende Gespreksvoering?

Motiverende Gespreksvoering (of: Motivational Interviewing) is een persoonsgerichte manier van communiceren waarmee je de ander ondersteunt om zélf goede beweegredenen te verkennen voor (gedrags)veranderingen.
 

Grote veranderingen? Iedereen verzet zich er tegen. Logisch, maar wat is dan de truc om te bereiken wat je wil, zonder vast te lopen in angst voor het onbekende? Grote veranderingen in kleine stapjes opdelen en de juiste vragen stellen in de richting van je doel. Zo kun je de ander ondersteunen om vanuit zijn eigen motivatie de juiste keuzes te maken.


Voor wie?

De Inspiratieworkshop Motiverende Gespreksvoering is geschikt voor iedereen die meewerkt aan veranderingsprocessen.

  

Wat kan je verwachten?

Op een interactieve en boeiende manier probeer ik teams die een proces van verandering door (gaan) maken te interesseren voor de weg van de juiste vragen op het juiste moment.

Tijdens de workshop wordt er vooral ingezet op bewustwording van je eigen communicatie en een kennismaking met Motiverende Gespreksvoering. Daarnaast zijn de spirit, de technieken en verandertaal van Motiverende Gespreksvoering belangrijke onderdelen.

De workshop sluit altijd nauw aan bij het werk- en denkniveau en de dagelijkse praktijk van de deelnemers en wordt er interactief gewerkt waarbij theorie en oefening elkaar afwisselen.

 

De workshop Motiverende Gespreksvoering vindt plaats in Arnhem, locatie Meginhardweg 1A.

Mail naar info@rossraadendaad.nl voor informatie over onder andere de kosten, de mogelijkheden en het maken van een afspraak.
'Als je het niet vraagt weet je het niet en als je het niet weet vraag het dan'

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn