Blik op jullie Weg

 

Voor ondernemers met een team die wel wat hulp kunnen gebruiken.

Jullie bouwen samen aan het bedrijf, jullie netwerk en klanten en weten van elkaar waar jullie goed in zijn. De focus ligt op groei, ontwikkeling en samenwerking, maar soms komt er een moment dat er behoefte is aan meer, minder of anders. Er is een vraagstuk en jullie zijn zoekende naar het antwoord of er is een wens, een verlangen naar een volgende stap. Waar begin je en hoe pak je zo'n uitdaging aan? Hoe kom je in de juiste flow en beweeg je succesvol richting je doel vanuit kansen en keuzes.


‘Blik op jullie Weg’

Met een routekaart en koffers brengen we met elkaar het bedrijf in kaart. We schakelen terug, vertragen, werpen een blik in binnen -en buitenspiegels en maken tussenstops om aandacht te geven aan wat er nodig is. Van A naar B op weg naar de juiste bestemming.

Dit coachtraject is maatwerk, elk bedrijf en ieder team is uniek en vraagt om een andere aanpak. Om welk vraagstuk het ook gaat, een 'Blik op jullie Weg' geeft antwoord. Een interactieve Kennismaking en een *APK* vormen de start van dit traject.

En de koffers?

1. Jullie zijn het bedrijf
Waar ga en sta je voor, je waarom en je toegevoegde waarde.

2. De ideale klant
Wie is dit, hoe en waar vind je ze.

3. In beweging
De uitvoering, wat is er nodig en wat hebben jullie te doen.*APK*
Authenticiteit | Product | Klant


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn